PB-gáz palack

Palackos PB-gáz

Az ország több mint 3.000 Prímaenergia cseretelepén megtalálható gázpalackjaink kiválóan alkalmasak a családi otthonban felmerülő mindennemű energiaigény ellátására.

Prímagáz PB-gázpalack zárófólia

Legyen szó akár fűtéséről, főzésről, vízmelegítésről vagy akár a vidéken máig hagyományosnak tekinthető disznóvágásokról, a gázpalackok mobilitása, a PB-gáz magas fűtőértékével karöltve minden területen biztos megoldást és kedvelt használati formát jelent.

A palackok szelepét lezáró zsugorfólia sértetlensége garantálja vásárlóink számára a hiánytalan PB-gázmennyiséget, a szabványban előírt minőséget és a palackok biztonságos felhasználhatóságát.

A hazánkban forgalomban lévő több, mint 5 millió PB-gázpalack közül, melyek döntő többségében a Prímaenergia Zrt. értékesítésében állnak, a háztartásokban leginkább a hagyományos háztartási palackokat, utazások, kempingezés alkalmával pedig a kisebb töltettel bíró turista palackokat alkalmazzák.


Háztartási palackok
A PB-gáz forgalmazásához 11,5 és 23 kg-os névleges töltettömegű palackok vannak forgalomban. A 11,5 kg-os palackok a Prímaenergiánál csak alumíniumötvözetből készülnek, az MSZ 6444/1 szabvány szerint. Ezek a palackok, a szállítás megkönnyítésére és a szelep védelmére általában fogantyús védősapkával rendelkeznek. A 23 kg-os palackokat szintén alumíniumötvözetből gyártják. A PB-gázpalackok palástján a falvastagságtól függően egy, vagy kettő vörös színű körbefutó csík jelzi az éghető gáztöltetet. 

Üzemeltessen gázcseretelepet

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen gázcseretelepet!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!