PB-gáz palack

Új PB-gázpalackok

A Prímaenergia figyelemmel kíséri az igények változását, a fogyasztók visszajelzései alapján újítja termékpalettáját, amely most négy új palackkal bővült.

Gastro Mini

11 kg-os propán töltetű palack, gyorscsatlakozóval ellátva. Elsősorban Horeca felhasználás esetén ajánljuk (hotelek, éttermek, catering szolgáltató cégek berendezéseihez).

Népszerű a kerti rendezvényeken a grillsütők, pecsenyesütők, melegítők, teraszfűtők üzemeltetésére. Előnye a kis méret, amely könnyű szállítást, mozgatást tesz lehetővé. Méret kialakítása úgy történt hogy a teraszfűtő berendezések szinte minden típusához használható. 


Gastro mini gázpalack

Gastro Maxi 23 kg

Gastro Maxi

23 kg-os PB-gázpalack, gyorscsatlakozóval. Kerti programokhoz, sütéshez, főzéshez ajánlott, ha nagyobb vendégsereget kell kiszolgálni, vagy hosszabb ideig működtetik folyamatosan a berendezéseket például fesztiválokon, többnapos rendezvényeken. 

Ajánljuk büféket, gyorséttermeket üzemeltető vállalkozások részére is. A nagyobb méret miatt nem kell gyakran cserélni. A csere gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb a gyorscsatlakozóval.

Indust Mini

11 kilogrammos propán palack, elsősorban ipari felhasználásra javasolt, a töltet kedvező tulajdonságai miatt. Műhelyekben és szabadtéri munkavégzés esetén komfortosan, könnyen mozgatható, minimális a helyigénye.

Indust Mini
Propán Plusz

Propán Plusz

Kifejezetten a vágó, hőkezelő eljárásokkal dolgozó ipari lángvágó vállalkozások számára ajánlott. A 25kg-os propán töltet speciaális adalékkal dúsítva, így 20%-kal gyorsabb a vágás és tisztább a vágási felület. A Propán Plusz használata biztonságos. Bővebb információ: Propán Plusszal ünnepel a Prímaenergia


Comfort Maxi

25 kilogrammos propán töltetű palack. Ideális hétvégi házakban, kempingekben az időszakos fűtésre, vagy többnapos szabadtéri rendezvényeken meleg víz készítésére is. Állattartó telepeken is jól helyettesítheti a meglévő tartályos vagy palackos gázellátó rendszereket, vagy az iparban útépítésekhez, tetőszigeteléshez ideális a használata.

Comfort Maxi

Prímaenergia új gázpalackok: Gastro Mini - Gastro Maxi - Indust Mini - Comfort Maxi


 

Üzemeltessen gázcseretelepet

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen gázcseretelepet!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!