PB-gáz palack

Ipari palackok

A Prímaenergia forgalmaz 20 kilogrammos töltetű ipari felhasználású propángáz palackokat. Szintén ipari célokat szolgál a 12 kilós kiszerelésű motorikus gázpalack. Továbbá újdonságként 25 kilogrammos töltetű Propán Plusz palackot.

A 20 kilogrammos töltetű propángáz palackokat nagyobb gázigényű háztartások számára, vagy kifejezetten ipari felhasználásra ajánljuk. A háztartási palackoktól külsőre is megkülönbözteti, hogy nagyobb felületen van rajtuk a vörös festés, és „Propán” felirat. Elsősorban ezeket a palackokat ajánljuk szabadtéri munkavégzéshez. Fűtésre, forrasztásra is alkalmasak.

Szintén ipari célokat szolgál a 12 kilós kiszerelésű motorikus gázpalack – népszerűbb nevén targoncagáz. A Prímaenergia elsőként vezette be a magyar piacon a motorikus palackos gázszolgáltatást, s a cég 1992-es megalakulása óta a legtöbb gázüzemű targoncát a Prímaenergia üzemanyaga működteti. Egy-két targonca használata esetén, tehát alacsony fogyasztásnál a palackos ellátást javasoljuk. A motorikus gázpalackokat sötétkék színük jól megkülönbözteti a PB-gázt tartalmazóktól.

A Propán Plusz 25 kilogrammos töltetét speciális adalékanyaggal dúsítják, így a fémvágás a mérések szerint 20 százalékkal gyorsabb, valamint a magas hőfok miatt kevésbé roncsolja az anyagot, így a sorjázással, utókezeléssel sem kell annyi időt tölteni.

Szakemberek szerint a Propán Plusznak az acetilénnel szemben is vannak előnyös tulajdonságai, hiszen kevesebb biztonsági intézkedést kell betartani, így szélesebb körben használható, mint az acetilénpalackok.

Tapasztalható előnyök:

  • Nő a vágási sebesség;
  • Csökken a hozzá adott oxigén és propán felhasználás;
  • Tisztább vágási felület, felületi egyenetlenség csökken;
  • Kevesebb szennyező anyag keletkezik;
  • Biztonságos;

 

Üzemeltessen gázcseretelepet

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen gázcseretelepet!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!