PB-gáz palack

Teraszfűtők

Szeretné, ha megnövelhetné a kellemes, meghitt esték számát a szabadban függetlenül az időjárás viszontagságaitól, hirtelen változásaitól? A teraszfűtők segítségével még a hűvösebb tavaszi vagy őszi idő esetén sem kell lemondania terasza használatáról.

teraszfűtő

Mi lehetne kellemesebb annál, mint egy szép, nyári, meleg estén, barátokkal a szabad ég alatt vagy egy hangulatos teraszon üldögélve, finom falatok és egy jó pohár bor kíséretében múlatni az időt!

A nyár azonban rövid, az időjárás sem mindig kegyes, így ehhez az élményhez meglehetősen rövid időszak áll rendelkezésünkre. A teraszfűtő kiváló megoldás e probléma áthidalására, hiszen segítségével sem tavasszal, sem ősszel, sőt a hűvös nyári napokon sem kell lemondanunk teraszunk használatáról.

Teraszfűtő hősugárzás

A 11,5 kg-os háztartási PB-gázpalackkal üzemelő teraszfűtő üzemeltetési költsége alacsonyabb a propán üzemű társainál. Kialakításának köszönhetően felülről sugároz hőt, amely maximális komfortot biztosít még a hűvös, kellemetlen, szeles időben is!


3 fontos kérdés - 3 fontos válasz + 1 tipp

1. Miért döntsek a teraszfűtő megvásárlása mellett?

Mert a nyitott terasz a legkedveltebb helyeken is csak nyáron ill. kedvező időjárás esetén vonzza a vendégeket, ám a teraszfűtő segítségével a szezon jelentősen meghosszabbítható, kora tavasztól akár késő őszig lehetővé téve a vendéglátást.


2. Bokros teendőim mellett hogyan szakítsak még időt az üres gázpalackok cseréjére is?

A Prímaenergia gázpalack házhoz szállítási szolgáltatása - a PrímaGázfutár ezt a problémát is megoldja. Elég egy telefonhívás a 06-40/630-430-as, 24 órán át hívható telefonszámra, s munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül telire cseréli az üres gázpalackját.


3. Minden asztal mellé külön készülék kell ahhoz, hogy a teljes terasz kihasználható legyen, és bármely asztalhoz le tudjon ülni a vendég?

A teraszfűtő azért is kiváló megoldás, mert egy készülék hatósugara 6-8 m2, így az asztalok között optimálisan elhelyezve egy készülék nagyobb területen is kiválóan biztosítja a meleget. Egyes típusok pedig ennél jóval nagyobb, akár 20 m2-es terület fűtésére is alkalmasak.


A teraszfűtő használatának előnyei:

 • Meghosszabbított szezon, elégedett vendég, nagyobb forgalom.
 • Alacsony üzemeltetési költség.
 • Gazdaságos használat, hőmérsékletnek megfelelő teljesítményszabályozás.
 • Könnyű, kényelmes, egyszerű használat.
 • Esztétikus kivitel.
 • Ellenáll az időjárás viszontagságainak, könnyen tisztán tartható.
 • Biztonság: a teraszfűtő a legkorszerűbb termoelektromos égésbiztosítóval működik, így egy esetleges felborulás esetén azonnal működésbe lép az automatikus gázzár.
 • Gázpalackjaink biztonságát az ISO 9001 minősítés és a gázpalack szelepén elhelyezett sértetlen zsugorfólia garantálja.
 • A Prímaenergia folyamatos gázszolgáltatását a 24 órán át elérhető gázpalack házhoz szállítási szolgáltatás, a PrímaGázfutár, valamint országosan több, mint 3.000 gázcseretelep biztosítja.


A teraszfűtő használatának hátrányai:

 • Nyitva tartási időn túl a teraszon elhelyezett készülékek védelméről gondoskodni kell (rongálás, lopás stb.)
 • A teraszfűtő felett 45 cm-en, oldalirányban 60 cm-en belül éghető anyag nem lehet.
PrimaNet teraszfűtők
A képre kattintva bővebb információk a teraszfűtőkről

+1 Tipp: Hol vásárolhatok teraszfűtőt?

Teraszfűtő, vagy kültéri hősugárzó, esetleg hőgomba, néhol hőkandeláber, ma már sok helyen vásárolható. A legnépszerűbbek talán a PB gázzal működő teraszfűtők, mert egyszerű a kezelésük és szinte bármilyen kültéren használhatók, valamint gyorsan beüzemelhetők.  Természetesen a legpraktikusabb, ha az interneten nézünk körül - alaposan! Ugyanis a sok ajánlat között szép számmal akadnak rossz minőségű, gyorsan amortizálódó teraszfűtők. Ha biztosra szeretnénk menni, akkor csak minősített és a működési feltételeknek száz százalékosan eleget tevő webáruházat válasszunk. Ilyen például a www.PrimaNet.hu webáruház, ahol jó minőségű és jó ár - érték arányú hőkandeláberek vásárolhatók. 

PrimaNet akciók

 

Üzemeltessen gázcseretelepet

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen gázcseretelepet!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!